Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

В світі усе починається з мами



 Пам’ятаймо, милі діти,

    Пам’ятаймо завжди з вами,
Що для нас в усьому світі
Найдорожчі – наші мами! 
       У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – матері.
      Це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить. Слово "мама” росте з нами тихо, як ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить вечорова зоря, і гладить по голівці рідна рука. Мати – захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки. Мати – символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого. 
        До Дня матері учні початкової школи разом з класними керівниками ( Бакуменко В.В., Мосійчук Н. М., Максімовою Т.І., Коваль О .Г.) підготували відеопривітання для матусь та власноруч виготовили вітальні листівки, щоб висловити свою любов до найдорожчої у світі людини – мами!
        Від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним! Хай буде мир і щастя в кожному домі!
 
 
 
 


12.05.2023 | Aдмін

Вернутись назад