Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Свято з особливим змістом



 

        23 травня відзначають свято на честь українських борців за свободу і незалежність - День Героїв України. 
        Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської агресії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.
        Для нашої класної родини третьокласників це свято є сумним, оскільки батько нашого Домбровського Андрія заплатив занадто високу ціну за нашу свободу. 
        Домбровський Олександри Сергійович з 24 лютого 2022 року вступив до територіальної оборони. Коли загарбник ступив на українську землю, він в той же час покинув цивільний штат і одягнув військовий однострій. 
          Олександр Сергійович – стрілець першого стрілецького відділення першого стрілецького взводу першої стрілецької роти. Олександр був світлою і доброю людиною. Кому треба допомогти, когось вислухати та підтримати добрим словом — все це про нього. Активний член батьківського комітету, завжди допомагав школі та класу. Кожного року приймав участь в ремонті класу, ремонтував шкільні меблі, проводив електрику. Підтримував класну родину добрим словом і ділом. Та разом з щирою добротою поєднувались ще й велика любов до рідної землі, відданість своїм принципам та несамовита звитяжність. 
             Свій останній бій Герой прийняв на східному напрямку фронту у місті Бахмут. Від отриманих в бойовому зіткненні з ворогом поранень Олександр Сергійович помер під час евакуаційних заходів. Посмертно нагороджений грамотою пошани та скорботи за жертовне служіння у лавах ЗСУ. 
             Олександр є гідним прикладом для своїх синів та для кожного, хто любить свою Батьківщину. 
             Дякуємо всім Героям, які боронять нашу Україну, воюють за нашу волю, свободу і європейське майбутнє.
           Відважні українські воїни виявляють мужність, героїзм, стійкість. Для цивілізованого світу українці стали символом гідності, адже український народ чинить протидію російському ворогу, окупації, насиллю та несправедливості, якої ще не бачив світ. Бажаємо нашим Героям стальної витримки, Божого захисту та ПЕРЕМОГИ.
               
 


25.05.2023 | Aдмін

Вернутись назад