Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Тиждень фізичної культури



Звіт

про проведення Олімпійського тижня

( тиждень фізичної культури)

в ЗЗСО I-III ст.№5м.Гайсин

04.09.2023 - 08.09.2023р. 

«Спорт – це життя, сповнене радості та здоров’я»  

під таким гаслом в нашій школі пройшов Олімпійський тиждень .

   Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом, в школі щороку традиційно проводиться тиждень фізичної культури та спорту..

Метою проведення  Олімпійського тижня було:

        поліпшення якості навчально - виховної роботи з учнями з питань здорового способу життя,

        залучення молоді до фізичної культури та спорту,

        збереження та зміцнення здоров'я.

 Але головною метою проведення тижня стає повне розкриття можливостей  і здібностей учнів, їх фізичних умінь та навичок, духовного потенціалу. До проведення «Олімпійського тижня» долучилися учні усієї школи.

 Розпочали тиждень з цікавої руханки, яку провели учениці 10 та 11 класів : Мамай Анастасія,Діденко Руслана, Король Яна та Сорочкіна Карина.

По всім класам провели змагання з шашок та шахів. Протягом тижня учні нашого закладу брали активну участь у різного роду рухливих естафетах( 1-7класи). У цікавих руханках активну участь прийняли учні початкової ланки. Зі стрибків на скакалці та крутіння обручу учні продемонстрували свої здібності у володінні гімнастичним приладдям.

Провели змагання з малого футболу серед дівчат 5-9 класів та хлопців 8-11 класів. Переможених в заходах не було, а були тільки переможці , тому що спорт – це життя!

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходів. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя закладу не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

 

 

 

 



08.09.2023 | Aдмін

Вернутись назад