Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

«Хай небо буде мирним, а Україна чистою»



     Щорічно у третю суботу вересня світ обʼєднує глобальна акція чистоти та дбайливості про планету – Всесвітній день прибирання. Цього року цей день відзначається 16 вересня.

       Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці — незламні та продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.
        Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» учнівський колектив 4 класу з класним керівником Максімовою Т.І. приєдналися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

         Нушенята розпочали прибирання зі своєї класної кімнати, потім наводили лад на території школи та кожен в своїй домівці.  Четвертокласники до блиску вимили дошку, парти та стільчики, бокси у яких зберігається їхнє приладдя, навели лад у боксах з цеглинками. Потім випололи бур'ян на клумбі, згорнули та змели опале листя, зібрали сміття, папір. 

        Втомлені, але щасливі закінчили прибирання. З такими маленькими, щирими і роботящими українцями наближаємо перемогу…

       Вдячністю за благородну справу були щирі дитячі усмішки.



15.09.2023 | Aдмін

Вернутись назад