Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Ми за мир на планеті Земля



    Кожного року 21 вересня за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН відзначають Міжнародний день миру як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматися, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Мир в рідній Україні – найзаповітніше бажання усіх українців.

     До відзначення цього дня долучилися і учні початкової школи. Вони взяли участь в грі-вікторині «Ми за мир у світі», переглянули та обговорили презентації «Хай буде мир у нашій рідній Україні», «Ми – єдині, ми – за мир», «Мир усім дітям планети». Школярі складали асоціативний кущ та прислів’я про мир, відгадували філворд «Що таке мир», малювали тематичні малюнки. Діти приєдналися до акції «Голуб миру». Учні виготовили паперових голубів із побажаннями миру і злагоди. Із задоволенням діти взяли участь у флешмобі «Ми за мирне небо в Україні».
        Існує думка про те, що якщо багато людей чогось прагнуть, про щось мріють, то думки можуть матеріалізуватися. Тому цього дня, як ніколи, прагнемо миру. 
                                                     Хай літають завжди журавлі,
                                                     Колоски видзвонюють налиті.
                                                     Ми за те, щоб мир був на землі
                                                     Для усіх людей на цілім світі.
 
 
 
 
 


21.09.2023 | Aдмін

Вернутись назад