Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Ми діти світу



Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактних бажанням, це усвідомлена мета,адже за мирне існування,за право жити у власній державі триває боротьба у нашій країні. І найвищу цінність миру,який є запорукою щасливого життя,сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну,мир - це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення,розвитку і спокою в країні. З нагоди Міжнародного дня миру у ЗЗСО І-ІІІ ст.√5 м.Гайсин пройшли тематичні загальношкільні та класні заходи.

Загальношкільні заходи:
Арт-флешмоб"Діти України за мир"
Флешмоб -руханка "Мир над Україною" на подвір'ї нашої школи.
Виставка творчих робіт учнів 1-11 класів.
Створена фотозона.
Класні керівники доклали чималих зусиль для створення святкової атмосфери:
Учні 5 класу разом із Колосюк Катериною Чефханівною провели годину спілкування "Україна за мир" та створенням малюнків "Безцінне слово -мир".
Учні 6класу разом із Лізавенко Іриною Сергіївною провели годину спілкування "Мир на землі-радість у родині" та майстер -клас по виготовленню ангелів миру.
Учні 7 класу разом із Швець Тетяною Дмитрівною провели годину спілкування "Ми-діти світу" та майстер клас "Віночок миру".
Учні 8 класу разом із Турецькою Оленою Сергіївною провели годину спілкування "День Миру" та весело провели флеш-моб "Ми за мир".
Учні 9 класу разом із Корабель Наталією Миколаївною провели годину спілкування "Світове щастя неможливе без миру на Землі" та провели колективну роботу зі створення аплікації "Ми за мир".
Учні 10 класу разом із  Гончарук Світланою Кирилівною провели годину спілкування "Ми -діти світу" та створили плакат "Stop war".
Учні 11 класу разом із Нечитайло Наталією Петрівною провели годину спілкування "21 вересня - Міжнародний день миру" та творили арт малюнок "Мир на різних мовах світу"
 
 
 
 
 
 
 
 
 


21.09.2023 | Aдмін

Вернутись назад