Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Щаслива дитина-успішна країна



Дитинство в кожного одне

І ми це добре пам'ятаєм!
Дитячі душі на Землі
Нехай ніхто не ображає.
Як чудово бачити посмішки дітей та чути їх сміх.Адже саме в дитинстві все здається райдужним та позитивним Кожен малюк має право бути щасливим, жити без війни.Діти-наше майбутнє.Здорові та радісні діти-запорука кращого майбутнього для кожної країни.
Наприкінці осені ми вітаємо наше майбутнє-своїх вихованців, із Днем дитини.
20 листопада відзначається Всесвітній день дитини-як ще одне нагадування про те ,що благополучча дітей має бути пріоритетом у кожному куточку планети.
Дата обрана не просто так.Саме у цей день у 1959 році Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини ,а у 1989 році -Конвенцію про права дитини.Метою проведення цього дня є захист прав дітей.
Навіть у період військового стану ,про це пам'ятає кожен українець.Так сьогодні,20 листопада, у закладі освіти до Всесвітнього дня дитини були проведені різноманітні заходи.Активну участь у них приймали учні 1-4 класів (кл.керівники:Коваль О.Г. ,Бєлік І.Б.,Мосійчук Н.М.,Максімова Т.І.)Здобувачі освіти ознайомилися з історією виникнення свята ,відправились у подорож з казковими героями до Країни права,стали учасниками вікторини "Права та обов'язки дітей",створили виставку власних малюнків "Світ очима дітей". А також виготовили листівки-вітання своїм ровесникам ,дітям Херсонщини.
На турботу та ніжність, щасливе дитинство заслуговує кожна дитина.
Сонячних ранків, мирних світанків, здійснення найзаповітніших мрій бажаємо кожному. Нехай щастить!
 
 


20.11.2023 | Aдмін

Вернутись назад