Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Всесвітній день "Дякую"!



Не бійтесь, люди, «дякую» казати

За хліб святий, за друзів і родину.

Цим словом можна душу обійняти

І повернути до життя людину.

          11 січня відзначають Міжнародний день «Дякую». Цього дня люди говорять один одному теплі слова, висловлюючи свою ввічливість і подяку. 

       Учні початкової школи (класні керівники Коваль О.Г., Бєлік І.Б., Мосійчук Н.М., Максімова Т.І.) теж долучилися до відзначення цієї дати. Молодші школярі переглянули тематичні презентації, слухали оповідання В.Сухомлинського «Навіщо дякують?», говорили про важливість дякувати близьким, всім, хто робить для нас добро. Із задоволенням діти відчиняли скриньку з «чарівними словами», створювали словник чемної людини, інсценізували життєві ситуації, грали в гру «Чемно – нечемно», виконували вправу «Банка подяки». Також школярі мали змогу проявити творчість під час виготовлення листівок з подякою для батьків та наших захисників. 

      Завдяки проведеним заходам, діти зрозуміли, що слово «дякую» здатне творити дива, що справжня вдячність лише та, що йде від щирого серця. Тому не скупіться на добрі і теплі слова, частіше говоріть «дякую» і тоді добрих справ у вашому житті буде більше!

       Сердечно дякуємо нашим ЗСУ за те, що живемо, робимо добрі справи і наближаємо Перемогу!

 

 

 

 

 

 

 

 

 



11.01.2024 | Aдмін

Вернутись назад