Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

19 лютого - День Державного Герба України



            Державний Герб України – один із державних символів України нарівні з Конституцією, Гімном і Прапором. Зображення Герба розміщується на грошових знаках, печатках органів державної влади і державного управління та знаках поштової оплати, бланках державних установ, службових посвідченнях, штампах тощо.

            Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення народу до власної державності. Обравши знак Володимира Великого за національний символ, українці чітко означили власне коріння та історичне правонаступництво наших державних утворень. Тризуб – це символ нашої незалежності, гордості та жаги до волі. Тож шануймо його!
            19 лютого вчитель Максімова Т.І. разом з учнями 4 класу провели цікаві Інформаційні хвилинки в рамках інтегрованого курсу ” Я досліджую світ”. Згадали про інші державні та народні символи України. Організували виставку поробок з лего ” Герб моєї держави “. А свято розпочалося дуже урочисто: звучання Державного Гімну України . Тож вітаємо Вас із цим визначним днем! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!
 
 
 


19.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад