Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Революція гідності



20 лютого ми вшановуємо подвиг учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Сьогодні виповнюється десять років з трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві,коли відбулися масові розстріли протестувальників. Десять років тому українців спробували вбити у власній країні, у власній столиці лише за мирний вибір бути собою та бути вільними і напривеликий жаль це знищення триває дотепер.

 У цей день ми згадали та вшанували сміливість, жертовність та патріотизм Героїв, які віддали своє життя за майбутнє України.
 
З метою гідного вшанування подвигу учасників Революції Гідності,увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні у нашій школі проведені такі тематичні заходи:
-перший урок розпочато виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання;
-вшанування Героїв Майдану біля пам'ятника Героїв Небесної Сотні учнів 5,6 і 10 класів;
-тиха акція "Ангели Пам'яті"(1-11 класи);
-години спілкування з класними керівниками:
🤍учні початкових класів з класними керівниками Коваль О.Г.(1клас),Бєлік І.Б.(2клас),Мосійчук Н.М.(3клас),Максімова Т.І.(4клас) провели години спілкування "Історія виникнення дня пам'яті Героїв Небесної Сотні" з переглядом відеороликів"Україна в боротьбі за незалежність";
🤍5 клас - урок -реквієм "День пам'яті Героїв Небесної Сотні" (класний керівник Колосюк К.Ч.);
🤍6клас - усний журнал"Герої нашого часу"(класний керівник Лізавенко І.С.);
🤍7 клас - урок пам'яті Небесної Сотні (класний керівник Швець Т.Д.);
🤍8 клас - урок -реквієм "У нашій пам'яті вони назавжди залишились"(класний керівник Турецька О.С.)
🤍9 клас - урок мужності "Люди,що змінили хід історії" та флешмоб "Зав'яжем стрічки пам'яті" (класний керівник Корабель Н.М.);
🤍10 клас - перегляд хронологічного фільму"Небесна Сотня" (класний керівник Гончарук С.К.);
🤍11 клас - урок -реквієм з переглядом презентації та піснею-реквієм Небесної Сотні "Пливе кача" (класний керівник Нечитайло Н П.);
- бібліотекарем Козаченко Л.М. проведено годину спілкування з учнями 9 класу "Небо війни" та оформлена тематична виставка художньої літератури "Неоголошена війна".
 
Десять років тому українці вирішили: ми хочемо й будемо жити лише у європейській державі. Для народу це стало стимулом боротись,що й робимо ми сьогодень: захищаємо свою землю, свою свободу, свою Україну. 
 
🕯️Памʼятаємо кожного. 
    Вічна слава Героям.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


20.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад