Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

22 квітня - Всесвітній День Матері-Землі



Яка прекрасна наша планета! Сьогодні вона іменинниця! 22 квітня - незвичайна дата! Сьогодні жителі нашої планети відзначають Всесвітні день Матері–Землі (Міжнародний день Землі).

 

Це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети. Земля – наша годувальниця, наш спільний дім, в якому створені для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватись життям у всій її красі і різноманітності. У День Матері-Землі ми закликаємо всіх учнів, їх матерів, батьків, братів, бабусь і дідусів підтримати загальнолюдські позитивні зусилля, які спрямовані на вирішення назрілих проблем. Що людина посіє – те й пожне – пам’ятаймо про це! Потрібно відроджувати традиції українського народу щодо шанобливого ставлення до навколишнього природного середовища і не забувати, що Земля – Батьківщина всіх народів. Дбайливе ставлення до природи навколишнього середовища - важливий крок кожного українця в повсякденному житті.
З нагоди святкування Міжнародного дня Землі у ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 вчитель біології Турецька О.С. організувала наступні тематичні заходи з учнями:
для 1-5 класів - листівки-розмальовки; листівки « Від чого Земля радіє/ сумує?», малюнок на тему: « Малюй своє улюблене місце на землі.» , та інтерактивна вправа « Валіза медичної допомоги: « Як ми можемо врятувати планету?» ( класні керівники: Коваль О.Г., Бєлік І.Б., Мосійчук Н.М., Максімова Т.І.)
 6-8 класи приймали участь у квесті « Галявина квітів»; де І місце здобули учні 6 класу, ІІ місце - учні 8 класу, ІІІ місце – учні 7 класу
9-11 класи виготовляли агітаційні газети « Чим унікальна наша планета?»
Інформаційний дайджест ( педагог-організатор Подолян Т.О.)
Учні 8 класу дарували « емблемки Землі» для учнів та вчителів школи.
 
 
 
 


22.04.2024 | Aдмін

Вернутись назад