Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Всесвітній день захисту тварин



Всесвітній день захисту тварин відзначається 4 жовтня. Тварини дарують радість всім: дорослим і дітям. А що ми можемо зробити для наших чотирилапих друзів?

 Ми можемо взяти в свій дім вірного друга або спробувати прилаштувати знайду в надійні руки. Відвідувати притулки для тварин,побути в ньому волонтерами або допомогти матеріально, щой зробили учні ЗЗСО І-ІІІст.√5, прийнявши участь в Акції "Подаруй бездомним тваринам корм", який буде надісланий у місто Херсон. 
У класних колективах класні керівники провели 4Міжнародний урок доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин",створена фотозона із інформаційною цікавинкою "Тварини-символи незламності України та Чотирилапі на службі ДСНС" та вкотре наголошено про права та обов'язки власників тварин. Можливостей зробити свій внесок - дуже багато, і навіть найпростіший крок- це вже чудово! І звичайно, допомагати тваринам і захищати їх потрібно не раз на рік. А Всесвітній день захисту тварин - лише привід звернути увагу на те,про що ми інколи забуваємо. Пропонуємо вам переглянути зворушливі знімки дітей та їх пухнастих друзів у відеочеленджі "Я та мої домашні улюбленці" . Додається відео : -власників пухнастих улюбленців ЗЗСО І - ІІІ ст № 5; -учнів 6 класу та їх класного керівника Лізавенко Ірини Сергіївни;
 
 
 
 


04.10.2023 | Aдмін

Вернутись назад