Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Уікенд-тур до Кам'янця-Подільського



Більшість підлітків краще засвоюють побачене, ніж почуте, а побачене всім класом і є колективною пам'яттю-що один не помітить, інші підкажуть. З метою покращення знань, краще пізнати краєвиди України та її пам’ятки учні 8 класу ( класний керівник Турецька О.С.) та 10 класу ( класний керівник Гончарук С.К.) провели уікенд-тур до Кам'янця-Подільського, Хотина та Чернівців. Маршрут екскурсії включав найбільш яскраві історичні пам'ятки архітектури.

 Кам'янець-Подільський - це чудовий відпочинок та можливість підвищити знання історії, літератури, архітектури, живопису та навіть природничих наук…

Сподобалася учням неприступна Хотинська фортеця (XIII-XX ст.), яка вражає високими 40-метровими стінами, 65 метровою криницею та чудовою панорамою Дністра . Фортеця відігравала важливу роль у житті багатьох творців історії, вона запам'ятається і нам.

Архітектурною перлиною Чернівців по праву вважається колишня Резиденція православних митрополитів Буковини та Далмації. Нині це корпуси Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та заодно найпопулярніше місце для фотосесій серед  туристів.

 

 

 

 

 

 

 



25.10.2023 | Aдмін

Вернутись назад