Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Тиждень початкових класів



         З 18 по 22 березня в закладі освіти пройшов тиждень початкових класів. Він містив багато цікавих та змістовних заходів, в яких взяли активну участь учні 1-4 класів (кл. кер. Коваль О.Г., Бєлік І.Б., Мосійчук Н.М., Максімова.Т.І.).          

         Відкриття відбулося на шкільній лінійці, де всіх присутніх ознайомили з планом проведення тижня початкових класів. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку школярів.
Кожен день мав свою тематику:  
понеділок – «Спорт єднає всіх»; 
вівторок – «Цариця наук – математика»;
середа – «Ми за мир»;
четвер – «В гостях у казки»;
п’ятниця – «Вода – колиска життя».
        Перший день розпочався флешмобом «Ранкова розминка». Потім вчителі початкової школи разом з педагогом-організатором Подолян Т.О. провели спортивні змагання «Веселі старти» з учнями 1-4 класів. Нелегкою була боротьба, адже всі старалися, але перемогли, як завжди, дружба і гарний настрій. Також впродовж дня школярі на перервах грали в рухливі ігри. Діти були дуже задоволені та активні.
          «Математика – цариця наук» – така назва другого дня. Загадкові, цікаві, креативні завдання виконували наші діти: графічні диктанти, математичні розмальовки, кросворди, логічні задачі, ребуси. Юні математики були активними, творчими, старанними, показали гарні знання. 
           Третій день тижня пройшов під гаслом: «Ми за мир, нам не потрібна війна!» Протягом дня була проведена акція «Я обираю мир». Вчителька групи продовженого дня Бакуменко В.В. провела захід «Мир на землі – радість у родині». Школярі висловили побажання миру і благополуччя та закликали всіх людей: «Живіть у мирі та злагоді». Стіни закладу прикрасили дитячі роботи на тему «Я за мир в Україні».
      Наступний день розпочався змістовною та яскравою виставкою «Казка в малюнках ожива». Для учнів 1 класу вчителі Бєлік І.Б. та Мосійчук Н.М. підготували та провели мандрівку на тему «Казковий калейдоскоп», в ході якої разом з учнями поринула у чарівний світ казки. Учні із задоволенням взяли участь у вікторині, відгадували загадки, впізнавали героїв українських народних казок. Учні 4 класу (кл. кер. Максімова Т.І.) виконали завдання квесту «Казка вчить, як на світі жить». 
       Всесвітній день води, дата якого припадає на 22 березня, відзначає вся планета. Учні початкової школи не залишилися осторонь. У класах пройшли тематичні заходи, присвячені збереженню водних ресурсів. Школярі слухали казку «Подорож краплинки», переглянули та обговорили презентацію «Вода – колиска життя», вирішували проблемні питання по збереженню води, виготовили аплікації на тему «Разом піклуймося про воду!».
        Урочисте закриття тижня початкових класів відбулося на лінійці, під час якої були підведені підсумки. Школярі були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Змістовні заходи, захопливі хвилини кожного уроку стали яскравою подією у житті учнів.
                           Понеділок: "Спорт єднає всіх"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                         
                      Вівторок: "Цариця наук - математика"
 
 
 
 
 
                                   
                                    Середа: "Ми за мир!"
 
 
 
 
 
                                   
                                         Четвер: "В гостях у казки"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                            П'ятниця: "Вода - колиска життя".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



22.03.2024 | Aдмін

Вернутись назад