Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

"З Днем Доброти!"



13 листопада - Всесвітній день доброти, це день, коли є чудова можливість знайти час на хороші вчинки для когось. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен, бо в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.Сьогодні, учні ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 долучилися до такого гарного пам’ятного дня в світі. 

Адже, про добро говорити ніколи не пізно, а тим більше його творити!!!! Учні 6 класу разом із класним керівником Лізавенко І.С. провели марафон добрих справ,під час якого виконували "завдання доброти" і створили відеозвіт добрих справ. З учнями 9 та 2 класу проведена виховна година "Добро починається з тебе" , діти 2класу розмалювали малюнки даної тематики.
З війною прийшло надзвичайно багато хвилювань і болю в життя кожного українця. Великою втіхою серед цього є бачити добро та турботу, яку несуть у світ учні нашої школи, беручи участь у різноманітних благодійних акціях. Деякі люди задають питання чому ми не робили стільки добра один одному без війни? Проте добро було завжди, просто під час війни стало більш видимим та помітним.
Це якість, яка цінується незалежно від свята, тому сьогодні учням було наголошено вкотре, проявляти доброту варто не тільки сьогодні, але в День доброти, можна зробити ще більше добрих справ, ніж зазвичай.  
Учні нашої школи організували акцію "Подаруй мені комплімент, побажай доброго ранку" тощо,потішили усіх учні 7 класу дарувавши кожному "Краплинку добра". Учні 8класу разом із класним керівником Турецькою О.С. долучились до акції "Віночок добрих справ", а учні 5 класу разом із класним керівником Колосюк К.Ч. створили "Сонечко доброти", де кожен зміг поділитись своєю думкою про поняття "доброти", його значенням та своїми добрими вчинками. 
У цей день ми закликаємо всіх: потрібно намагатися бути добрим до всіх! І не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо.
 
Думай добре!
Роби добре!
І буде добро!
 
 
 
 
 


13.11.2023 | Aдмін

Вернутись назад