Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Проєкт від "Майстерні казок" Олександра Зімби



На сучасному етапі розвитку нашого суспільства першочерговим завданням школи є всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей та наскрізних умінь відповідно до вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб, формування цінностей та розвиток самостійності, творчості, допитливості.

Саме тому здобувачі освіти 4 класу протягом всього вчального року і навіть в канікулярний період беруть участь в різноманітних онлайн - олімпіадах та онлайн - конкурсах. 

        Традиційно наші чертветрокласники стали учасниками 16 Всеукраїнського проєкту "Майстерні казок" Олександра Зімби. Школярі декламували на відеокамеру рядочки з книги "Майстерні казок", головними героями якої є кіт Мурчик та пес Бровко. 
       За свої старання учні нагородженні сертифікатами учасника проєкту, які засвідчують особистий вагомий внесок у популяризацію читання книжок про пригоди песика Бровка та котика Мурчика.
      Вчителя Максімову Т.І нагороджено подякою за активну участь в організації і проведенні Всеукраїнського проєкту "Майстерня казок" у своєму освітньому закладі. 
        З нетерпінням очікуємо на новий, цікавий та творчий проєкт Олександра Івановича Зімби - дитячого письменника, казкаря, заслуженого тренера України. 
 


15.11.2023 | Aдмін

Вернутись назад