Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

"Тиждень з охорони безпеки життєдіяльності"



В рамках проведення «Тижня знань з охорони безпеки життєдіяльності» 15 листопада учні 3 та 4 класів, разом із класними керівниками Мосійчук Н.М,Максімовою Т.І. здійснили екскурсію в Гайсинське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Інформаційно-пізнавальну та дуже цікаву екскурсію провели фахівці служби порятунку. 

Набурович Олександр Володимирович провів навчальну бесіду школярам, як правильно та чітко діяти під час виявлення підозрілих предметів, пригадали правила дорожнього руху, а також, як надати допомогу потопаючому на воді і водночас не нашкодити собі та отримали пам'ятки. Особливо зверталася увага учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, рятувальник розповів як правильно діяти у разі пожежі, та відповідав на всі питання, які задавали діти. Також подивилися пізнавальний мультфільм "Пес Патрон - агент під прикриттям" . 
Близнюк Андрій Анатолійович ознайомив учнів із особливостями відповідальної та важливої професії рятувальника.                                                                                                                     
 Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Представник пожежної частини розповів: як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись і приміряти костюми, в яких працюють рятувальники, 
Зустріч виявилася навчальною, цікавою та корисною!Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє важливість та героїчність професії пожежника. 
 
Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


15.11.2023 | Aдмін

Вернутись назад