Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Стрітення Господнє



 

 
       За календарем ще зима, але за вікном уже відчуваються весняні нотки. Традиційно учні 4 класу з класним керівником Максімовою Т.І. відзначили свято Стрітення Господнього. 
        Це відчуття зимової прохолоди і передчуття весняного тепла. Основна ідея сьогоднішнього квесту полягала в гармонійному існуванні природи і людини, дружби, миру та злагоди. 
          Максімова Т.І. розповіла своїм вушенятам про історію виникнення свята Стрітення, традиції пов’язані з ним, ознайомила з легендами та народними звичаями. Школярі поділилися на дві команди: «Весна» і «Зима». Кожна команда виконувала своє завдання: розшифровували закодовані прислів’я, обчислювали математичні вирази і з’ясовували,яка сніжинка зустрілася з якою весняною квіточкою, також списували текст про звичаї на свято Стрітення за методикою В. Едигея. Завдяки проведеним заходам діти в цікавій формі отримали нові знання. 
       Стрітення- свято християнське і народне, дві зустрічі, дві філософії, дві мудрості. Святкуємо Стрітення з новою весною в серці, величаємо Господа і віримо, що саме цієї весни Україна переможе і наступить такий довгожданий мир. 
                 Дякуємо нашим хоробрим захисникам за можливість навчатися і працювати. Слава Україні!
 
 
 
 
 
 
 


02.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад