Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Цьогоріч День безпечного інтернету ( Safer Internet Day) припадає на 6 лютого.



 

         Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані у світі сучасних технологій. З цієї нагоди з учнями 4 класу класним керівником Максімовою Т.І були проведені освітні заходи з дотримання правил безпеки в Інтернеті.
          Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Діти можуть не усвідомлювати загроз які несе віртуальний простір. Актуальність проблеми безпечного Інтернету потребує постійної та пильної уваги зі сторони батьків та педагогів.
          З червертокласниками проведено години спілкування на тему «Безпечний Інтернет». Школярі переглянули та обговорили відеоролики, взяли участь у вікторині «Безпечний інтернет», а також учні познайомилися з новими цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.
          Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.
          І на завершення хотілося б сказати словами одного з великих сучасників: “Інтернет, він не зближує. Це скупчення самотності. Ми начебто разом, але кожен один. Ілюзія спілкування, ілюзія дружби, ілюзія життя.” – Я. Л. Вишневський
 
 
 
 
 
 
 
 


06.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад