Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Наше перше знайомство…



    Святково, весело та цікаво пройшла зустріч з майбутніми першокласниками та їх батьками, яка відбулася 2 березня в нашому закладі освіти.

        Зустріч була проведена з метою ознайомлення дошкільнят зі школою, в якій вони будуть навчатися. Хвилини спілкування з вчителькою покликані виявити бажання здобувати знання, розвивати пізнавальні інтереси дітей, сприяти зміцненню дружніх стосунків між випускниками початкової школи та майбутніми першокласниками.
          Майбутніх школяриків та школярочок зустрічали веселі звірята з танцями та піснями. Дошкільнята грали рухливі ігри, знайомились, розповідали про себе та свою сім’ю. 
          Разом з першою вчителькою Максімовою Т.І. подорожували Країною Знань, збирали ранець до школи з усім необхідним приладдям, виконували різні завдання на станціях, відгадували загадки, виготовили для матусь аплікацію «Перші весняні квіти». 
         За свої старання дітлахи отримали чудові подарунки, які знадобляться їм в подальшому навчанні. 
               Кожна дитина відчула себе частинкою великої дружньої шкільної родини. Такі зустрічі-спілкування допоможуть дітям стати справжнім колективом і навчать правильно себе поводити серед незнайомих людей.
 
 
 
 
 
 
 


06.03.2024 | Aдмін

Вернутись назад