Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Шевченкове слово звучить крізь віки



Ну що б, здавалося , слова

Слова та голос - більш нічого ,
А серце б'ється -ожива,
Як їх почує...
 
В історії завжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить ім'я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народу. У цьому році відзначається 210 річниця з Дня народження геніального поета. Шанувати Шевченка - це значить шанувати рідну мову, її культуру, традиції свого народу.
До традиційних Шевченківських днів у нашому закладі освіти долучилися здобувачі освіти всіх класів.Заходи ,метою яких було на прикладі життя і творчості Кобзаря виховувати любов до рідної землі, свого народу та мови особливо запам'ятають учні 1 - 4 класів.
Разом зі своїми наставниками (класними керівниками Коваль О.Г. ,Бєлік І.Б. ,Мосійчук Н .М. ,Максімовою Т.І.) діти на Шевченківських уроках згадали про життєвий та творчий шлях поета.Пепеглянули тематичні презентації "Дітям про Шевченка".Брали участь у конкурсі малюнків за творами Великого Кобзаря.
Провели хвилинки поезії ,конкурс кращих читців відомого поета "Ми відкриваємо Шевченка".
Цікавим був квест із завданнями для кожного учасника та вікторина "Весна починається з Шевченка".
Заходи пройшли цікаво та насичено.Діти із задоволенням брали участь у роботі та показали добрі знання із життєвого та творчого шляху Тараса Шевченка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


08.03.2024 | Aдмін

Вернутись назад