Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

"Моя професія"



5 квітня 2024 року до Гайсинська філія Вінницького обласного центру зайнятості з метою професійної орієнтації завітали учні 10 та 11 класів ЗЗСО І-ІІІ ст.№5 м.Гайсин з учителем трудового навчання та технологій Оксаною Базилюк. Захід був спрямований на ознайомлення учнів з основними правилами вибору професії.

Як повідомила фахівець з профорієнтації Наталія Гайдей, сьогодні молоді надається достатньо інформації, яка допомагає визначитись із майбутньою професією.  
Під час заходу учням розповіли про службу зайнятості, про основні види надання послуг населенню. Одночасно діти ознайомилися з роботою кар’єрних радників та консультантів роботодавця. Також вкотре було нагадано про можливість проходження тестування за допомогою платформи з професійної орієнтації «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».
Також у заході для школярів взяла участь начальник сектору кадрового забезпечення Гайсинське районне управління поліції ГУНП у Вінницькій області Леся Балан.
Леся Юріївна детально розповіла учням про професію "поліцейський" та про навчальні заклади де можна навчатися за даним напрямком.
 
 
 
 


08.04.2024 | Aдмін

Вернутись назад