Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Мама – сонечко моє!



Мама, мамочка, матуся,

Я до тебе пригорнуся.
Ти в мене добра і привітна,
Ніби сонце в небі, світла.
 
       У травні, коли розцвітають яскраві квіти, і дзвенить пташиний спів, коли оновлюється природа, теплий і весняний вітер приносить нам свято матері.
Цьогоріч ця важлива дата припадає на 12 травня. Мама — найрідніша людина у житті кожного з нас. Вона перебуває поряд під час усіх найважливіших подій в житті дитини, відкриває для неї весь світ! Мама – це не тільки добрі очі, дбайливе серце і ласкаві руки. Мама – це ще й ангел-охоронець. Вона завжди оберігає від неприємностей, переживань. Святкування дня матері – це чудова нагода висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов і розуміння.
          У нашій школі учні початкових класів були залучені до вшанування матусь. В класах (класні керівники Коваль О.Г., Бєлік І.Б., Мосійчук Н.М., Максімова Т.І.) пройшли пізнавальні заходи: ««Мамо, люба моя!», «Мамо, ти у мене єдина у світі», “Якщо говорити між нами, то все починається з мами”, «В кожної дитини – матінка єдина». Школярі із задоволенням виконали завдання квесту «Матусин день». Було створено галерею малюнків «З любов'ю до матусі», флешмоб вітальних відеолистівок «Моя матінко рідненька», виставку світлин «Наші мами». Учні створили власноруч листівки та символічні подаруночки для найрідніших.
      У цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Нехай у ваших очах завжди буде посмішка, життя дарує лише позитивні моменти, а світ знову буде мирним і спокійним.
 
 
 
 
 
 
 


10.05.2024 | Aдмін

Вернутись назад