Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Свято Останнього дзвоника



31 травня – останній день навчання, який школярі, вчителі та гості традиційно провели, зібравшись на урочистій лінійці на подвір'ї закладу для святкування Останнього дзвоника - "В єдності сила".

 

 
Вітальні промови та запальні виступи дітлахів стали прекрасною кінцівкою навчального року. Для когось зі школярів дзвоник пролунав востаннє, а хтось ще зможе насолодитись приємними шкільними роками у компанії своїх друзів та вчителів.На лінійці спеціальні відзнаки і нагороди отримали переможці шкільних та міських конкурсів, спортивних змагань - ті, хто носять почесне звання «Гордість школи».
 
Випускники зі щасливими посмішками на обличчях дякували вчителям та батьками, які завжди були їм опорою на нелегкому шляху, та запевняли, що школа назавжди залишиться у їхніх серцях приємним спогадом про дитинство.
 
Наш дружній шкільний колектив приєднується до привітань і бажає випускникам ризикувати, жити на повну і робити все, щоб ними пишались! 
Вітаємо усіх із закінченням навчального року! Нехай звуки останнього дзвоника стануть мелодією, що звучатиме в душі і надихатиме вас на подальші звершення.
Хай літні канікули будуть веселими, корисними і безпечними!!!
#Дякуємо _ЗСУ_ за захист та життя в Україні 🇺🇦
 
 
 
 
 
 
 
 


31.05.2024 | Aдмін

Вернутись назад