Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

День знань



ДЕНЬ ЗНАНЬ завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей: вчителів, учнів, батьків, наших друзів. Свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління - 2 вересня — День знань і старт нового 2024/2025 навчального року!

 На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і нашої України.
 Свято Першого дзвоника в нашому закладі пройшло дуже насичено та цікаво : голосно звучала урочиста музика,звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. Віршами, танцями, співами вітали наймолодших школярів старшокласники.Директор школи, Зиза Віра Олексіївна, привітала усіх присутніх з успішним початком навчального року. Закінчилося ж свято першим уроком "Перемагає той,хто пам'ятає", де кожен класний керівник проявив неабияку креативність зі своїм класним колективом. 
Цей день запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і стартом до початку отримання знань.
 
Отож, дорога шкільна родино! Вітаємо з Днем знань, з днем мудрості й старанності! 
Любі учні! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими,  відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни.
 
А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На цьому шляху є багато проблем і перешкод. Але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ!
А вам, колеги та батьки зичимо на цьому шляху внутрішньої сили, стійкості, мудрості і взаєморозуміння!
За нами Перемога, за нами правда, за нами майбутнє!
З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково Переможемо!!!
Слава ЗСУ! 
Слава нації! 
Слава Україні! 
Героям Слава!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


02.09.2024 | Aдмін

Вернутись назад