Новини

На цій сторінці ви зможете слідкувати за цікавими подіями нашого шкільного життя.

Міжнародний день миру



21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни.

 

       Наші учні  приєдналися до проведення Всеукраїнської акції «Голуб миру», де власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. 
       Класними керівниками протягом дня проведені тематичні години спілкування «Мир на землі – радість у родині»:
*патріотичний урок "Діти України за мир на Землі (з учнями 2 класу, проведений класним керівником Коваль О.Г.);
*п'ять хвилин з мистецтвом "Ми малюємо мир" (з учнями 5 класу, проведений класним керівником Нечитайло Н.П.);
*художня хвилинка "Хай буде мир в усьому світі" (з учнями 8 класу, проведений класним керівником Швець Т.Д.);
*участь у марафоні 11класу та їх класного керівника Гончарук С.К., організованим Відділом освіти Гайсинської міської ради;
*педагогом - організатором оформлено тематичну фотозону та організовано танцювальний флешмоб "Діти проти війни" учнівським самоврядуванням з учнями 1-4класів;
*арт-флешмоб на асфальті "Я малюю мирну Україну";
*флешмоб "Без миру немає дитинства" на виконання Листа КЗ "Центру естетичного виховання" √01-19/147.
         Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі,які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови світу без війн та страждань. Особливо це відчуття нині актуальне для нас - українців. Цей день - не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже другий рік триває жорстока і кривава війна. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що як ніхто розуміємо цінність миру.
      Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.
 
#Дякуємо _ЗСУ_за захист та життя в Україні.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


20.09.2024 | Aдмін

Вернутись назад